Elevers anmeldelser

Jeg anbefaler e-norskskole på det sterkeste. Alma har utmerket kunnskap, og hun er veldig flink til å formidle den. Ved litt engasjement fra eleven går undervisningen sikkert bra. Alma legger stor vekt på konversasjoner, motiverer og oppfordrer til å lære. Velg e-norskskole hvis du vil lære deg norsk.

Magda, Ålesund

Jeg anbefaler Alma med god samvittighet. Stort pedagogisk talent, tålmodighet og pålitelighet. Jeg er meget fornøyd og har ingen problemer med å snakke norsk. Tilfredshet 100 %.   ?

Agata, Hokksund

Anbefaler sterkt! Alma er en veldig profesjonell lærer, hun forbereder materialer som er perfekt tilpasset elevenes behov, deler interessante lærematerialer og passer på detaljer. Hun har betydelig beriket mitt ordforråd, og hun er veldig tålmodig. Hun er også punktlig og fleksibel når det gjelder undervisningstid.

Adam, Tromsø

Hjertelig anbefaler. Alma er en systematisk og veldig hyggelig person som formidler sin kunnskap med lidenskap. Kurset er fokusert på de individuelle behovene og interessene til eleven.

Karolina, Tromsø

Bestemmer du deg for undervisning med e-norskskole, kommer du til å se effektene om kort tid. Alma er en person som sørger for at du kontrollerer språkbruken, og hun passer på at du opprettholder språkkunnskapene dine. Hvis du bestemmer deg for å lære med e-norskskole, blir det et godt valg, og jeg håper at du takker meg en dag for hjelp med å velge den beste læreren. For oss som jobber, er det også meget viktig at Alma er veldig fleksibel. Jeg kunne ikke ha fast kurstid, og vi har aldri hatt problemer med å avtale et møte. Jeg ønsker deg et fint kurs!

Wojtek, Vestfossen

Vi anbefaler norskundervisning med e-norskskole. Alma er en vennlig person, som alltid finner tid. Det er veldig lett å avtale en passende dato for norstimer. Fort og enkel kontakt. Undervisningen foregår i en hyggelig atmosfære hvor alle kan føle seg avslappet.

Ola i Bartek, Bergen

Jeg anbefaler norskkurs med Alma, som alltid er forberedt og klar til å motivere og undervise sine elever. Alma har sine egne materialer hun deler og hun opprettholder et høyt nivå på kurset.

Aneta, Haugalandet